Babykamer voor klant uit Ammerstol

Strakke babykamer met geoliede zebrano fronten. Zowel de kledingkast als commode zijn greeploos. Het bedje is in hoogte verstelbaar en is voorzien van een lattenbodem. De kledingkast is voorzien van legplanken en twee hanggedeelten. De commode is voorzien van meer dan volledig uittrekbare ladelopers voor een optimaal gebruikersgemak.

KOM LANGSBezoek onze werkplaats

Maak een afspraak  

RICHARD SCHULTZ MEUBELMAKERIJ

RSM is een meubelmakerij in Waddinxveen waar kwaliteit en professionaliteit hoog staat. Wij werken voor particulieren en voor grote of kleine ondernemingen. Met uw ideeën en onze creatieve input is een succesvol eindresultaat gegarandeerd.

Voor meubels op maat bent u bij RSM aan het juiste adres. Graag komen wij bij u langs voor een vrijblijvend en persoonlijk gesprek met deskundig advies. 

NIEUWSBRIEFHet laatste nieuws!

  • CONTACTINFORMATIE


    Warning: Unknown: open(/tmp/richardschultz.nl/sess_vug7rsotk2h1nmrv7jmsd8sqs3, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in Unknown on line 0

    Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp/richardschultz.nl) in Unknown on line 0