Zeer exclusieve banken voor een luxe jacht

 

We hebben voor een schip stoelen en banken mogen maken. Dit was een hele uitdaging voor ons, maar we hebben er met heel veel plezier aan gewerkt. De banken hebben een speciale maatvoering. Er zijn helaas geen foto's beschikbaar van het eindresultaat op het schip, maar de klant was zeer tevreden en daar doen we het uiteindelijk voor.

 

KOM LANGSBezoek onze werkplaats

Maak een afspraak  

RICHARD SCHULTZ MEUBELMAKERIJ

RSM is een meubelmakerij in Waddinxveen waar kwaliteit en professionaliteit hoog staat. Wij werken voor particulieren en voor grote of kleine ondernemingen. Met uw ideeën en onze creatieve input is een succesvol eindresultaat gegarandeerd.

Voor meubels op maat bent u bij RSM aan het juiste adres. Graag komen wij bij u langs voor een vrijblijvend en persoonlijk gesprek met deskundig advies. 

NIEUWSBRIEFHet laatste nieuws!

  • CONTACTINFORMATIE


    Warning: Unknown: open(/tmp/richardschultz.nl/sess_4uelaa9p4ngeavg67sa185d670, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in Unknown on line 0

    Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp/richardschultz.nl) in Unknown on line 0