Bibliotheek op maat voor Decoration Empire in België

Voor de bekende architect Decoration Empire hebben wij in België een bibliotheek op maat mogen maken.

In dit geval kregen wij de met autocad gemaakte bouwtekeningen van de architect en hebben wij van hoogstaand materiaal en veel precisie de bibliotheek gemaakt. 

In het ontwerp waren vele sierlijsten en scheve hoeken opgenomen. De muren waren oud, er kwam dus veel handwerk aan te pas, iets wat bij Richard Schultz Meubelmakerij geen probleem is, dit is onze passie…! Wij hebben er voor gezorgd dat het oude ambachtelijke look & feel echt naar voren komt.

Dit grote project hebben wij succesvol weten af te ronden, een tevreden klant is voor ons belangrijk!

KOM LANGSBezoek onze werkplaats

Maak een afspraak  

RICHARD SCHULTZ MEUBELMAKERIJ

RSM is een meubelmakerij in Waddinxveen waar kwaliteit en professionaliteit hoog staat. Wij werken voor particulieren en voor grote of kleine ondernemingen. Met uw ideeën en onze creatieve input is een succesvol eindresultaat gegarandeerd.

Voor meubels op maat bent u bij RSM aan het juiste adres. Graag komen wij bij u langs voor een vrijblijvend en persoonlijk gesprek met deskundig advies. 

NIEUWSBRIEFHet laatste nieuws!

  • CONTACTINFORMATIE


    Warning: Unknown: open(/tmp/richardschultz.nl/sess_cfj1br3v7ih6od89ieu80hipr6, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in Unknown on line 0

    Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp/richardschultz.nl) in Unknown on line 0