DESIGN KEUKEN VOOR KLANT IN NAARDEN

Mooie design keuken voor een klant in Naarden mogen maken. De handgrepen zijn met de hand gemaakt door een bedrijf in Amerika. Ook de afzuigkap is speciaal op maat gemaakt. De keuken is van watervast materiaal en is met een special lak afgewerkt. Deze keuken kan in alle kleuren en maten gemaakt worden. Wilt u meer informatie neem gerust contact op. De mogelijkheden zijn eindeloos bij Richard Schultz.

KOM LANGSBezoek onze werkplaats

Maak een afspraak  

RICHARD SCHULTZ MEUBELMAKERIJ

RSM is een meubelmakerij in Waddinxveen waar kwaliteit en professionaliteit hoog staat. Wij werken voor particulieren en voor grote of kleine ondernemingen. Met uw ideeën en onze creatieve input is een succesvol eindresultaat gegarandeerd.

Voor meubels op maat bent u bij RSM aan het juiste adres. Graag komen wij bij u langs voor een vrijblijvend en persoonlijk gesprek met deskundig advies. 

NIEUWSBRIEFHet laatste nieuws!

  • CONTACTINFORMATIE


    Warning: Unknown: open(/tmp/richardschultz.nl/sess_8sdqveiohnmau9r1qo12ic9j54, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in Unknown on line 0

    Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp/richardschultz.nl) in Unknown on line 0