Hoekkast op maat voor particulier in Boskoop

Voor een klant in Boskoop hebben wij een hoekkast op maat mogen maken.

Er was een hoek in het huis wat iets scheef was en eigenlijk nauwelijks gebruikt kon worden, een “rommelhoekje” omschreef de klant.

Aangezien er mooie schuifdeuren aanwezig waren, hebben wij dit als uitgangspunt genomen. De volledige verhouding en model van de deur is nagemaakt en is terug te vinden in de op maat gemaakte kast zodat het lijkt alsof de kast geïntegreerd is in het huis. 

Het materiaal is MDF wat niet te vergelijken is met dat van een bouwmarkt, dit MDF heeft een persing van minstens twee maal zo veel, dat betekend dat twee maal zo veel materiaal in de zelfde afmeting plaat zit. Dit materiaal is sterker en dus ook duurzamer en heeft veel minder last van werking door temperaturen.

Tevens hebben wij de kast gespoten in exact dezelfde kleur van de deur. Spuiten doen wij altijd met een zogenaamde 2 componenten lak, dit is één van de hardste lakken voor meubels.

De klant was zeer tevreden en heeft nu een extra opbergruimte.

Ook een kast op maat laten maken? Neem vrijblijvend contact met ons op!

KOM LANGSBezoek onze werkplaats

Maak een afspraak  

RICHARD SCHULTZ MEUBELMAKERIJ

RSM is een meubelmakerij in Waddinxveen waar kwaliteit en professionaliteit hoog staat. Wij werken voor particulieren en voor grote of kleine ondernemingen. Met uw ideeën en onze creatieve input is een succesvol eindresultaat gegarandeerd.

Voor meubels op maat bent u bij RSM aan het juiste adres. Graag komen wij bij u langs voor een vrijblijvend en persoonlijk gesprek met deskundig advies. 

NIEUWSBRIEFHet laatste nieuws!

  • CONTACTINFORMATIE


    Warning: Unknown: open(/tmp/richardschultz.nl/sess_mhivg7htk461m2c4adf7t6tr93, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in Unknown on line 0

    Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp/richardschultz.nl) in Unknown on line 0