Tafel op maat voor een interieur architect in Rotterdam

Een interieur architect uit Rotterdam heeft ons een uitdagende klus gegeven voor het maken van een set tafels op maat. Zelfs deze klus was voor ons even puzzelen, de op het oog eenvoudige tafel had vele vereisten en speciale wensen.

De tafelpoten moesten uit 4 blokken massief beukenhout samen gesteld worden, met daaronder nog een gedraaid rond stuk zwart afgelakt beukenhout. Dit was nog het "eenvoudige deel" van het project, wat nog moeilijker was is dat de poot daarna zonder aansluitingsnaad weer vierkant moest worden met onderaan weer een rond gedeelte. Deze poot moest echter uit het midden gepositioneerd worden waarmee de volledige constructiestevigheid verdwijnt. Door staal in de poot te verwerken hebben wij dit probleem kunnen tackelen.

De laatste uitdaging was het fineerwerk van de bladen beuken fineer in vierkante vlakken verwerken en afwerken met een harde 2k blanke lak.

Dit fantastische project wat wel aan smaak gebonden is zijn wij als maatmeubelmaker zeker trots op.

Ook een tafel op maat laten maken? Neem vrijblijvend contact met ons op!

KOM LANGSBezoek onze werkplaats

Maak een afspraak  

RICHARD SCHULTZ MEUBELMAKERIJ

RSM is een meubelmakerij in Waddinxveen waar kwaliteit en professionaliteit hoog staat. Wij werken voor particulieren en voor grote of kleine ondernemingen. Met uw ideeën en onze creatieve input is een succesvol eindresultaat gegarandeerd.

Voor meubels op maat bent u bij RSM aan het juiste adres. Graag komen wij bij u langs voor een vrijblijvend en persoonlijk gesprek met deskundig advies. 

NIEUWSBRIEFHet laatste nieuws!

  • CONTACTINFORMATIE


    Warning: Unknown: open(/tmp/richardschultz.nl/sess_v17llvfu9qqpi5kpeuc6sth3c3, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in Unknown on line 0

    Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp/richardschultz.nl) in Unknown on line 0