Tafels op maat voor Strooker Grafisch Ontwerp

Voor een Grafisch ontwerp bureau ”Strooker” hebben wij een paar mooie eikenhouten tafels op maat mogen maken. De klant heeft zijn bedrijf direct aan huis en wilde een strakke eenheid hebben.

Omdat deze klant net als Richard Schultz Meubelmakerij kwaliteit en afwerking zeer hoog in het vaandel heeft staan hebben wij samen voor een eerste klas Europees Eikenhout gekozen. Er zijn vele keuze mogelijkheden betreffende Eikenhout, van heel robuust tot heel strak. Vooral de herkomst van het eiken bepaalt hoe het hout er uit ziet, dit komt door de grondstoffen uit de bodem waarmee de boom gevoed word.

Europees eiken is een houtsoort die kwalitatief tot één van de beste behoort. Het hout is zeer hard en geeft een mooie en duurzame uitstraling.

Bij deze mooie ruimte was een duurzame uitstraling belangrijk, mede omdat er al enige natuurproducten waren verwerkt als Antraciet natuursteen, wat op de foto helaas nog niet te zien is. Wel is de mooie dikte van de tafel d.m.v. de meerdere lagen en de strakke lijnen van de tafels op de foto te zien.

In dit geval kwam het ontwerp volledig van onze klant en daarom ook onze complimenten. Natuurlijk is het een extra fijn gevoel voor de klant als hij zelf heeft bijgedragen aan het ontwerp.

Ook een tafel op maat laten maken? Neem vrijblijvend contact met ons op!

KOM LANGSBezoek onze werkplaats

Maak een afspraak  

RICHARD SCHULTZ MEUBELMAKERIJ

RSM is een meubelmakerij in Waddinxveen waar kwaliteit en professionaliteit hoog staat. Wij werken voor particulieren en voor grote of kleine ondernemingen. Met uw ideeën en onze creatieve input is een succesvol eindresultaat gegarandeerd.

Voor meubels op maat bent u bij RSM aan het juiste adres. Graag komen wij bij u langs voor een vrijblijvend en persoonlijk gesprek met deskundig advies. 

NIEUWSBRIEFHet laatste nieuws!

  • CONTACTINFORMATIE


    Warning: Unknown: open(/tmp/richardschultz.nl/sess_tpoqpjcbdu4th80vprlvm5qs93, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in Unknown on line 0

    Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp/richardschultz.nl) in Unknown on line 0