LANDELIJKE KEUKEN VOOR KLANT IN GOUDA

Landelijke keuken voor een klant in gouda gemaakt. De handgemaakte gepatineerde molenwiek deurtjes zijn met een watervaste lak afgewerkt. De keuken is in alle maten en kleuren te maken. Ook de combinaties zijn bij Richard Schultz eindeloos. Bekijk ook eens ons portfolio. Wilt u een advies op maat? Neem gerust contact op met Richard Schultz. 

KOM LANGSBezoek onze werkplaats

Maak een afspraak  

RICHARD SCHULTZ MEUBELMAKERIJ

RSM is een meubelmakerij in Waddinxveen waar kwaliteit en professionaliteit hoog staat. Wij werken voor particulieren en voor grote of kleine ondernemingen. Met uw ideeën en onze creatieve input is een succesvol eindresultaat gegarandeerd.

Voor meubels op maat bent u bij RSM aan het juiste adres. Graag komen wij bij u langs voor een vrijblijvend en persoonlijk gesprek met deskundig advies. 

NIEUWSBRIEFHet laatste nieuws!

  • CONTACTINFORMATIE


    Warning: Unknown: open(/tmp/richardschultz.nl/sess_3k8mnh0327kjrf01pj8pnbi6d5, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in Unknown on line 0

    Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp/richardschultz.nl) in Unknown on line 0