OVER ONS

RICHARD SCHULTZ MEUBELMAKERIJ

 

WAAROM KIEST U VOOR RICHARD SCHULTZ MEUBELMAKERIJ?

image

Mijn naam is Richard Schultz en ben de trotse eigenaar van Richard Schultz Meubelmakerij. In 2008 ben ik samen met 2 compagnons een meubelmakerij gestart, maar omdat ik er van hou om mijn eigen ideeën en creativiteit in de opdrachten los te kunnen laten ben ik 01 augustus 2014 mijn eigen onderneming gestart, genaamd Richard Schultz Meubelmakerij (RSM). RSM staat voor creativiteit, kwaliteit, service, en persoonlijk contact.

RSM werkt uitsluitend met professionele machines en heeft een eigen spuiterij, daarnaast beschikken wij over meer dan 25 jaar ervaring als ambachtelijk meubelmaker. Wij zijn er voor zowel bedrijven als particulieren. Vitrines, kassameubels, stellages of kastenwanden voor winkelpanden of bijv. bedden, nachtkastjes, garderobekasten, tafels of een bar op maat voor hotels zoals wij voor het 5- sterren hotel Karel 5 hebben mogen realiseren. Voor kantoorpanden maken wij bureau’s, vergadertafels of balies helemaal op maat. Maar ook wandbetimmering of een complete bibliotheken is voor RSM geen probleem. Met uw ideeën en onze creatieve input komen wij gegarandeerd tot een succesvol eindresultaat.

Voor particulieren maken wij maatwerk tafels, keukens, garderobekasten, bedden, woonkamermeubels en badkamermeubels. Maar naast maatwerk bieden wij ook professionele restauratie, renovatie en reparatie van meubels aan.

U heeft in huis een hoekje waar u helemaal niets mee kan? Maak een afspraak en wij bedenken samen met u een creatieve en unieke oplossing!

Bekijk ons portfolio bijvoorbeeld naar de opdracht voor een kasteel waar wij voor een bekende architect een unieke keuken mochten realiseren. Bij RSM kunt u terecht voor alles wat met maatwerk te maken heeft. Zie ook onze portfolio voor meer succesvol geleverde opdrachten.

Bel of mail ons en maak een afspraak voor vrijblijvend persoonlijk advies.

RICHARD SCHULTZ MEUBELMAKERIJ

RSM is een meubelmakerij in Waddinxveen waar kwaliteit en professionaliteit hoog staat. Wij werken voor particulieren en voor grote of kleine ondernemingen. Met uw ideeën en onze creatieve input is een succesvol eindresultaat gegarandeerd.

Voor meubels op maat bent u bij RSM aan het juiste adres. Graag komen wij bij u langs voor een vrijblijvend en persoonlijk gesprek met deskundig advies. 

NIEUWSBRIEFHet laatste nieuws!

  • CONTACTINFORMATIE


    Warning: Unknown: open(/tmp/richardschultz.nl/sess_99c4g7b4u194scjf4qm3usco06, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in Unknown on line 0

    Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp/richardschultz.nl) in Unknown on line 0