Over Ons

Waarom kiezen voor Richard Schultz Meubelmakerij?

Mijn naam is Richard Schultz en ben de trotse eigenaar van Richard Schultz Meubelmakerij. In 2008 ben ik samen met 2 compagnons een meubelmakerij gestart, maar omdat ik er van hou om mijn eigen ideeën en creativiteit in de opdrachten los te kunnen laten ben ik 01 augustus 2014 mijn eigen onderneming gestart, genaamd Richard Schultz Meubelmakerij (RSM). RSM staat voor creativiteit, kwaliteit, service, en persoonlijk contact.

RSM werkt uitsluitend met professionele machines en heeft een eigen spuiterij, daarnaast beschikken wij over meer dan 25 jaar ervaring als ambachtelijk meubelmaker. Wij zijn er voor zowel bedrijven als particulieren. Vitrines, kassameubels, stellages of kastenwanden voor winkelpanden of bijv. bedden, nachtkastjes, garderobekasten, tafels of een bar op maat voor hotels zoals wij voor het 5- sterren hotel Karel 5 hebben mogen realiseren. Voor kantoorpanden maken wij bureau’s, vergadertafels of balies helemaal op maat. Maar ook wandbetimmering of een complete bibliotheken is voor RSM geen probleem. Met jouw ideeën en onze creatieve input komen wij gegarandeerd tot een succesvol eindresultaat.

Voor particulieren maken wij maatwerk tafels, keukens, garderobekasten, bedden, woonkamermeubels en badkamermeubels. Maar naast maatwerk bieden wij ook professionele restauratie, renovatie en reparatie van meubels aan.

Heb je een hoekje in je huis waar je helemaal niks mee kan? Maak een afspraak en wij bedenken samen een creatieve en unieke oplossing!

Bekijk ons portfolio bijvoorbeeld naar de opdracht voor een kasteel waar wij voor een bekende architect een unieke keuken mochten realiseren. Bij RSM kun je terecht voor alles wat met maatwerk te maken heeft. Zie ook onze portfolio voor meer succesvol geleverde opdrachten.

Bel of mail ons en maak een afspraak voor vrijblijvend persoonlijk advies.