Portfolio

Zoekt u vakmanschap en kwaliteit voor je maatwerkprojecten? Bij RSM bieden we gespecialiseerde diensten variërend van meubels op maat tot keuken make-overs en bieden we altijd deskundig advies op maat.

Alles is mogelijk. Hieronder enkele voorbeelden van afgeronde projecten.

Eiken Gefineerde Kast

Waddinxveen

Voor een klant in Rotterdam hebben wij een volledig op maat gemaakte eiken gefineerde kast mogen maken. De kast moest volledig (onzichtbaar) demontabel zijn zodat de kast ook eventueel verhuisd kan worden.

Design Keuken

Naarden

Mooie design keuken voor een klant in Naarden mogen maken. De handgrepen zijn met de hand gemaakt door een bedrijf in Amerika. Ook de afzuigkap is speciaal op maat gemaakt. De keuken is van watervast materiaal en is met een special lak afgewerkt. Deze keuken kan in alle kleuren en maten gemaakt worden.

Garderobekast voor School

Waddinxveen

Mooie garderobekast mogen maken voor een school in Waddinxveen. De kast heeft genoeg ruimte en vakjes voor alle jassen, tassen, sjaals, mutsen en schoenen van alle kinderen.

Betonlook Bureau

Dordrecht

Voor een klant in Dordrecht een prachtig betonlook bureau gemaakt, volledig aangepast aan de wensen van de klant. Hierin is alles mogelijk; kleur, materiaal, grootte, vorm, functies en meer!

Landelijke Keuken

Gouda

Landelijke keuken voor een klant in gouda gemaakt. De handgemaakte gepatineerde molenwiek deurtjes zijn met een watervaste lak afgewerkt. De keuken is in alle maten en kleuren te maken. Ook de combinaties zijn bij Richard Schultz eindeloos.