MEUBELMAKERIJ VOOR PARTICULIEREN

WIJ STAAN ALTIJD VOOR U KLAAR

RICHARD SCHULTZ MEUBELMAKERIJ VOOR PARTICULIEREN

Richard Schultz Meubelmakerij Waddinxveen

RSM is er voor u als het gaat om maatwerk. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van onder andere meubels op maat, keukens op maat, meubel renovatie, reparatie en restauratie. Ook spuitwerk hoort tot ons aanbod, denkt u hierbij aan een keuken make-over voor als u de keuken nog niet helemaal zat bent maar toch graag een nieuw kleurtje wilt hebben. Ook met onze op maat gemaakte keukenbladen wordt uw keuken weer als nieuw.

Heeft u bijvoorbeeld een onmogelijke plek in huis door bijvoorbeeld een schuin dak vraag ons naar de mogelijkheden en wij vinden samen een creatieve oplossing. Bent u op zoek naar een mooie keuken? Met ons grote aanbod aan verschillende materialen zal uw keuken zeker aan uw wensen voldoen.

RSM heeft veel professionele machines om aan al uw wensen te kunnen voldoen. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel!

Bij RSM krijgt u altijd een eerlijk en deskundig advies, we komen graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek.

Op zoek naar een meubelmakerij voor bedrijven? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

ONZE PRODUCTEN EN DIENSTEN VOOR PARTICULIEREN WIJ MAKEN VAN UW IDEEÈN EEN PERFECT EINDRESULTAAT

RICHARD SCHULTZ MEUBELMAKERIJ

RSM is een meubelmakerij in Waddinxveen waar kwaliteit en professionaliteit hoog staat. Wij werken voor particulieren en voor grote of kleine ondernemingen. Met uw ideeën en onze creatieve input is een succesvol eindresultaat gegarandeerd.

Voor meubels op maat bent u bij RSM aan het juiste adres. Graag komen wij bij u langs voor een vrijblijvend en persoonlijk gesprek met deskundig advies. 

NIEUWSBRIEFHet laatste nieuws!

  • CONTACTINFORMATIE


    Warning: Unknown: open(/tmp/richardschultz.nl/sess_8qaosi24lnh80dnvr4doajaab5, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in Unknown on line 0

    Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp/richardschultz.nl) in Unknown on line 0