Meubelmakerij voor Bedrijven

Voor grote of kleine ondernemingen

In de designwereld staat Richard Schultz Meubelmakerij symbool voor vakmanschap en kwaliteit. Vanuit Waddinxveen transformeert RSM bedrijfsruimtes met indrukwekkende, functionele meubels. Kiezen voor RSM is kiezen voor maatwerk, innovatie en een unieke touch. Ontdek wat RSM voor jou kan doen.

Vanaf het eerste contactmoment voelden we de passie en expertise van Richard Schultz Meubelmakerij (RSM). Ons kantoorpand in Doesburg had een frisse, moderne make-over nodig en RSM overtrof al onze verwachtingen. Elk meubelstuk dat zij hebben geleverd, straalt vakmanschap en kwaliteit uit, en past perfect bij onze bedrijfscultuur. Het is duidelijk dat RSM begrijpt hoe je functionaliteit en esthetiek combineert. De persoonlijke benadering maakte het proces soepel en aangenaam. Zonder twijfel de beste investering voor ons interieur tot nu toe! Dank je wel, Richard!

RSM: Vakmanschap en Kwaliteit in Maatwerk Meubilair

RSM begrijpt hoe belangrijk een professionele presentatie van je bedrijf of winkel is. Het gebruik van verschillende materialen van goede kwaliteit kunnen hier het verschil maken. RSM kan alle soorten materialen leveren en er wordt uitsluitend alleen met de beste kwaliteit gewerkt tenzij de klant andere wensen voor ogen heeft.

Samen met jouw ideeën en wensen en onze creatieve input zullen wij de opdracht succesvol afronden in een prachtig eindresultaat.

RSM is een eenmanszaak waar persoonlijk contact met de klanten voorop staat. Er zal daarom ten alle tijden goed overleg en advies plaats vinden om al je wensen en ideeën goed in kaart te brengen. 

Een balie of entree, garderobemeubels, vergadertafels, bureaus, vitrinekasten, of interieurbetimmering, wij kunnen alles op maat leveren.

Bij RSM ben je verzekerd van een uniek en absoluut kwalitatief hoogstaand meubel op maat.

Op zoek naar een meubelmakerij voor particulieren? Ook hiervoor kunt je bij ons terecht.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek met deskundig advies.