Luxe Houten Stoelen

Omgeving Waddinxveen

De uitdaging die we zijn aangegaan om 10 identieke stoelen te vervaardigen, behoort tot een van de meest complexe opdrachten die we ooit hebben gehad. Elk aspect van dit project vereiste een uitzonderlijke mate van precisie en vakmanschap.

Het fineer van de stoelen bestaat uit een combinatie van drie verschillende houtsoorten, waarop maar liefst 15 lagen lak zijn aangebracht om een perfect strakke afwerking te garanderen. Bovendien moest elk stuk fineer vooraf individueel gebeitst worden om de gewenste uitstraling te bereiken.

Het gehele productieproces, inclusief het buigwerk van de stoelen en het opstellen van de autocad-tekeningen voor berekeningen, werd volledig in eigen beheer uitgevoerd. Dit stelde ons in staat om elk detail van het project nauwkeurig te controleren en te verfijnen.

Het fineer voor dit project werd zorgvuldig geselecteerd bij Fibex in Warmond, waardoor we konden vertrouwen op de hoogste kwaliteit materialen.

Hoewel we helaas niet kunnen onthullen voor wie deze stoelen zijn gemaakt, kunnen we wel zeggen dat het een prachtige en uitdagende klus was waar we trots op zijn om te hebben mogen uitvoeren.