Postvakken kast op maat gemaakt voor een bedrijf in Den Haag

Een bedrijf in Den Haag heeft ons benaderd om een postvakkenkast te maken met speciale wensen.

Aangezien er heel veel kleuren mogelijk zijn hebben wij op locatie gekeken naar de bestaande kleuren en met een stalenboek hebben wij samen met de klant de juiste kleuren uitgezocht.

De vakken moesten allen afsluitbaar zijn en ook gelabeld kunnen worden, het resultaat was naar de mening van de klant verbluffend en professioneel.

De scharnieren zijn speciaal in zijn soort want deze mogen uiteraard geen ruimte in beslag nemen.

Het materiaal waarvoor gekozen was is Duropal HPL. "HPL" staat voor (High Pressure Laminate) dat betekend "hoge druk geperst" dus uiterst krasvast en dit is in het bedrijfsleven erg belangrijk! Dit geldt natuurlijk ook voor scharnierwerk, als een kastje 20 keer per dag open en dicht gaat betekent dat in 40 werkweken het kastje ca. 4000 keer per jaar geopend wordt, hiervoor moeten de scharnieren van uitzonderlijk goede kwaliteit zijn om te voorkomen dat het kastje na één jaar al niet meer bruikbaar is.

Onze op maat gemaakte kast staat er inmiddels al jaren en de klant is nog altijd zeer tevreden.

Ook een kast op maat laten maken? Neem vrijblijvend contact met ons op!

KOM LANGSBezoek onze werkplaats

Maak een afspraak  

RICHARD SCHULTZ MEUBELMAKERIJ

RSM is een meubelmakerij in Waddinxveen waar kwaliteit en professionaliteit hoog staat. Wij werken voor particulieren en voor grote of kleine ondernemingen. Met uw ideeën en onze creatieve input is een succesvol eindresultaat gegarandeerd.

Voor meubels op maat bent u bij RSM aan het juiste adres. Graag komen wij bij u langs voor een vrijblijvend en persoonlijk gesprek met deskundig advies. 

NIEUWSBRIEFHet laatste nieuws!

  • CONTACTINFORMATIE


    Warning: Unknown: open(/tmp/richardschultz.nl/sess_19aeonqj4dlvj17ptqqll56763, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in Unknown on line 0

    Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp/richardschultz.nl) in Unknown on line 0